Primarul Mircia Gutau a inaugurat cel mai nou teren de sport din Ramnicu Valcea

oltchim1.jpgPe 2 iunie 2009, la orele serii, primarul Mircia Gutau a inaugurat terenul de sport modernizat al Grupului Scolar Oltchim Ramnicu Valcea, unitate reprezentativa la nivel local si national.

In urma cu cateva luni, la aceeasi unitate de invatamant fusese reabilitata, interior si exterior, sala de sport.

Inaugurarea a fost fixata pentru seara pentru a se pune in evidenta instalatia de nocturna a bazei sportive, alaturi de celelalte lucrari care au constat in asternerea de gazon artificial, marcarea terenurilor, montarea unui fileu de tenis si refacerea completa a imprejmuirii.

Grupul Scolar Oltchim este intr-un proces mai vast de reabilitare, investitiile cele mai recente de aici constand in reabilitarea fatadei, realizarea de termosistem si inlocuirea acoperisului scolii, ele urmand a fi continuate de refacerea fatadei si a tamplariei si inlocuirea acoperisului la cladirea de ateliere, de reabilitarea internatului si de finalizarea amenajarii parcului din incinta acestei unitati de invatamant.

La inaugurare au fost prezenti, alaturi de primarul Mircia Gutau si conducerea Primariei municipiului, consilierii locali, precum si directorul Grupului Scolar Oltchim, prof. Florin Smeureanu, si inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Valcea, prof. Gabriela Ene.

Dupa taierea panglicii inaugurale – moment consumat pe o ploaie torentiala care, insa, nu a impiedicat zeci de elevi ai acestei scoli sa ia parte la festivitati – in sala de sport s-au desfasurat mai multe demonstratii sportive, precum si meciuri demonstrative.