stan_marius2.jpgPrimarul municipiului Galaţi, Marius Stan, şi-a depus, la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru al doilea mandat în prezenţa a peste 150 de susţinători. Dosarul lui Marius Stan a fost însoţit de peste 5.000 de semnături de susţinere a candidaturii. Totodată, au fost depuse la BEM şi cele 34 de dosare ale candidaţilor UNPR pentru Consiliul Local Municipal Galaţi, lista de consilieri fiind susţinută tot de peste 5.000 de semnături.

Preşedintele BEM Galaţi, judecătoarea Mihaela Diana Oancea, a luat în primire documentele şi a declarat că, după verificarea lor, se va da o hotărâre în legătură cu candidaturile depuse. „Eu le promit oamenilor o normalitate. Nu promitem marea cu sarea, ci promitem să trăim într-un oraş normal unde scara valorilor să fie una normală respectată, unde tehnocraţia să fie respectată, de unde să dispară nepotismul, criteriile care au legătură doar cu aderenţa la un partid sau altul. Ştiu că pare utopic, ideal, dar dacă nu crezi în ceva, nici nu realizezi. Aşa ne-au catalogat unii, la început, ca visători, poeţi, când am vorbit prima oară de tunelul pe sub Dunăre. Galaţi-ul este un oraş în Europa, iar proiectul nostru este unul care va căpăta contur cu fiecare lună care trece şi drumul ăsta este ireversibil, indiferent de piedicile care apar”, a declarat Stan.

Marius Stan are 59 de ani, este inginer şi a fost membru PNL până în septembrie 2014 când a demisionat şi s-a înscris în UNPR. A fost consilier local un mandat şi a devenit primar al municipiului Galaţi în 2012 pe listele USL din partea PNL. Este preşedinte al organizaţiei municipale UNPR Galaţi. AGERPRES