bolojan_ilie_2008.jpgPrimarul Ilie Bolojan sustine ca a pus deja la punct detaliile pentru construirea a patru mari parcari in orasul Oradea, urmand ca proiectele sa fie dezbatute in Consiliul Local.

Primarul Ilie Bolojan a asigurat oradenii ca anul viitor vor beneficia de cel putin doua parcari cu aproximativ 800 de locuri, urmand ca in anii urmatori primaria sa mai dea in folosinta alte doua.

„Speram ca prin aceste parcari sa rezolvam odata pentru totdeauna problema traficului in orasul Oradea. Am aprobat deja studiul de fezabilitate pentru terenul din zona magazinului Crisul unde vom construi o parcare de 406 locuri. Avem de asemenea un studiu de prefezabilitate pentru o parcare in strada Independentei in suprafata de 5000 de m.p. pentru construirea unei parcari cu subteran plus doua nivele, cu un numar total de 323 de locuri de parcare. Dupa ce vom demola cantina primariei si alte doua cladiri care functioneaza ca depozite vom mai construi o alta parcare in curtea Primariei, cu intrare dinspre strada Primariei, o parcare de 400 de locuri. Ce-a de-a patra parcare o vom construi in locul Sectiei de Boli Infectioase”, a declarat Ilie Bolojan.