piatra-neamt-teleferic.jpgLa Piatra Neamt s-a dat liber pe pirtie. Deocamdata doar pe cea de tubing, insa nu mai dureaza mult pina cind pirtia de schi va fi deschisa impatimitilor acestui sport.
Primarul Gheorghe Stefan a inaugurat in Ajunul Craciunului doua componente din proiectul de anvergura privind infrastructura turistica pe muntele Cozla: telescaunul si partia de tubing.

Cei care au dorit sa fie prezenti la marcarea evenimentului nu au fost putini si pe deasupra au fost si inspirati, mai ales ca orasul era inconjurat de ceata, spre deosebire de vremea superba de pe Cozla. Consilieri locali, reprezentanti ai Primariei municipiului Piatra Neamt in frunte cu primarul Gheorghe Stefan, au facut inaugurarea telescaunului dupa ce au spart o sticla de sampanie la baza lui, pentru a inlatura orice umbra de ghinion. Tot primarul Gheorghe Stefan a fost cel care a dat tonul distractiei si pe partia de tubing.

Telescaunul are o capacitate maxima de 826 de persoane pe ora si va deservi atat pirtia de tubing, cat mai ales pirtia de schi. Care nu este inca finalizata, spre nerabdarea pietrenilor si a vizitatorilor care intreaba de inaugurare tot mai des. Din spusele directorului Perla Invest, societate care deruleaza investitia primariei, taierea panglicii oficiale ar putea avea loc in ianuarie.