Primarul din Râmnicu Vâlcea se consultă cu locuitorii municipiului

radulescu_romeo.jpgPrimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, a demarat în această toamnă o serie de întâlniri cu cetăţenii municipiului, organizate pe cartiere sau zone ale oraşului, în vederea conturării programului investiţional pentru anul viitor.

Întâlnirile şefului Executivului local – însoţit de consilieri locali şi de reprezentanţi ai serviciilor de interes public şi ai furnizorilor de utilităţi – cu locuitorii Râmnicului sunt, pe de o parte, un prilej de prezentare a principalelor proiecte avute în vedere pentru fiecare zonă, iar pe de alta de consemnare a propunerilor sau sesizărilor cetăţenilor cu privire la diverse aspecte ale vieţii municipiului.

Până la jumătatea lunii noiembrie au avut loc cinci astfel de evenimente, celelalte fiind programate să se desfăşoare până în sărbătorile de iarnă. Consultarea directă dintre conducerea Primăriei şi cetăţenii municipiului este o practică uzuală a administraţiei locale, râmnicenii fiind invitaţi de multe ori să îşi spună părerea despre problemele zonei în care locuiesc, despre proiectul bugetului local sau despre diverse alte subiecte de interes general sau zonal.