Primarul din Hunedoara este nemultumit de sprijinul consilierilor judeteni

schiau_nicolae.jpgPrimarul municipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, este nemultumit de modul in care consilierii judeteni, care locuiesc in oras, sprijina dezvoltarea localitatii prin promovarea unor proiecte de hotarari in Consiliul Judetean.
Primarul a declarat ca municipiul Hunedoara a beneficiat de un singur proiect aprobat de consilierii judeteni, in ultimii doi ani. “Toate proiectele au fost localizate pe Deva sau in Valea Jiului, cu exceptia Programului ISPA, de reabilitare a retelelor de canalizare si apa. Acesta este realizat in comun pentru Hunedoara si Deva, din fonduri europene”, a afirmat primarul Nicolae Schiau.

Primarul considera ca este normal sa aiba o discutie cu consilierii judeteni pentru a fi sprijinit in derularea unor proiecte locale. In acest sens, au fost lansate deja invitatii pentru o prima intalnire primar-consilieri judeteni, in zilele viitoare. In municipiul Hunedoara locuiesc sapte dintre cei 33 de consilieri ai judetului Hunedoara, cei in cauza reprezentand aproape toate partidele de la putere si din opozitie.