mazare_radu_mare.jpgPrimarul Constanţei, Radu Mazăre, intenţionează să îi ceară public primului ministru să intervină pentru urgentarea semnării proiectelor europene ale municipalităţii, care au fost trimise de administraţia locală la ministerul Dezvoltării Regionale în urmă cu mai multe luni.

”Chiar mă gândeam să-i trimit o solicitare noului premier să facă ceva ca să ne fie semnate mai repede proiectele. Pentru că noi stăm cu ele la minister şi aşteptăm să fie semnate”, a afirmat Mazăre miercuri la finalul unei şedinţe a Consiliului Local Municipal. Edilul a menţionat că dacă proiectele europene ale Primăriei Constanţa nu vor fi semnate în următoarele două săptămâni, atunci îi va cere public premierului să intervină în acest sens.

”Am să-i cer public să intervină, pentru că îl auzeam într-o declaraţie certându-şi miniştrii. Spunea că cea mai importantă sarcină este absorbţia fondurilor europene. Şi noi stăm cu proiectele acolo de luni de zile, eu cred că de peste o jumătate de an. Stăm cu proiectele care sunt gata şi aşteptăm semnăturile”, a declarat primarul Constanţei. AGERPRES