anghel_cristian09.jpgPrimarul municipiului Baia Mare, liberalul Cristian Anghel, aflat la al patrulea mandat, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca se gandeste serios sa candideze pentru aceeasi functie si la alegerile din 2012.

Afirmatia primarului a fost prilejuita de ziua sa de nastere, cand a preferat o intalnire cu ziaristii pentru a ciocni o cupa de sampanie. Edilul municipiului Baia Mare a spus ca desi unii adversari politici ar dori ca el sa iasa din cursa electorala, nu le va oferi satisfactie, gandindu-se sa candideze din nou in anul 2012.

„Teoretic, in 2012 implinesc 62 de ani si ar trebui sa merg in pensie, dar ma gandesc cat se poate de serios sa candidez din nou la functia de primar. Din functia de primar sau parlamentar nu se iese asa serios in pensie. Ar fi trebuit sa incerc pentru cea de parlamentar, insa eram un bun cunoscator al municipiului Baia Mare ca sa las orasul pentru a merge in Parlament” – a spus Cristian Anghel.

Primarul a amintit ca, initial, a candidat ca independent pentru cel dintai mandat si abia apoi s-a inscris in PNL – Aripa Tanara, condusa Horia Rusu, Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu. Fost profesor universitar al Universitatii de Nord din Baia Mare, Cristian Anghel se bucura de apreciere in randul studentilor, mai ales pentru calitatile sale de bun comunicator. La nivel national, Anghel este unul dintre vicepresedintii PNL iar in judet este presedintele filialei. Cristian Anghel s-a declarat multumit de viata de familie si de cele doua fiice ale sale, dintre care una casatorita de curand si spune ca a fost un om norocos toata viata, desi n-a fortat niciodata norocul.