Primarul Cristian Popescu Piedone atenţionează locuitorii sectorului 4 că sunt impostori care se dau drept consilieri

popescu_piedone_.jpgPrimarul Cristian Popescu Piedone a atras atenţia că au apărut anumite persoane care se autointitulează consilieri ai primarului şi care sunt de fapt nişte “impostori”.

Potrivit unui comunicat de presă al edilului sectorului 4, transmis, miercuri, persoanele respective au legitimaţii false, prin care încearcă să îşi “probeze” aşa – zisa calitate de funcţionar al Primăriei şi pretind că pot rezolva anumite probleme ale cetăţenilor.

‘Am fost informat că anumite persoane, uzurpând calităţi oficiale, se prezintă drept ‘consilieri personali ai Primarului Sectorului 4’ şi ‘inspectori ai Primăriei Sectorului 4’, pretinzând că pot facilita rezolvarea unor situaţii administrative, precum obţinerea de locuinţe sociale, terenuri sau de autorizări de orice tip, în schimbul unor sume de bani. Stimaţi cetăţeni, nu îi creditaţi pe aceşti escroci! Singura modalitate în care pot fi rezolvate problemele cu care vă confruntaţi, fie ele locative sau de orice altă natură şi vizând activitatea Primăriei Sectorului 4, pot fi soluţioate numai adresându-vă instituţiei prin intermediul audienţelor la conducerea acesteia, telefonând la numerele afişate pe site-ul www.ps4.ro sau abordându-vă primarul în teren!(…) Oameni buni, nu îi încurajaţi şi nu deveniţi instituţii de credit moral şi financiar, pentru persoane rău – intenţionate! Problemele cu care vă confruntaţi nu se rezolvă la colţ de stradă, ci discutând cu funcţionari, la sediul Primăriei!”, a spus primarul în apelul său către populaţia sectorului 4.

Edilul a mai spus că obţinerea unei locuinţe sociale impune înscrierea pe lista de priorităţi şi întocmirea unui dosar, prezentarea cazului în cadrul programului special de audienţe pe spaţiu locativ. La fel, pentru obţinerea unui teren în baza Legii 15/2003, privind acordarea de terenuri tinerilor pentru construirea de locuinţe, este absolut necesară existenţa unui astfel de fond funciar, până în prezent, în cazul Sectorului 4, fiind identificaţi ca disponibili doar aproximativ 1.987 mp, adică, aproape o jumătate de hectar, suprafaţă ce ar trebui împărţită celor 840 de solicitanţi. Cristian Popescu Piedone le cere locuitorilor din Sectorul 4 să apeleze de urgenţă cabinetul său apelând 021/335.44.66, în intervalul orar 8.00 – 16.00, dacă întâlnesc astfel de impostori. AGERPRES