Primarul Craiovei spune ca nu a facut nimic pentru oras

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a afirmat, in sedinta lunara a Consiliului Local, ca dupa trei ani de mandat isi da seama cand merge prin cartiere ca nu a facut nimic pentru oras.
“Am mers si eu prin cartierele Craiovei si acum am descoperit ca de fapt nu am facut nimic in Craiova asta. Nu sunt locuri de parcare, trotuarele si strazile sunt distruse, retelele de sub pamant sunt distruse. Nu avem ce sa facem, pentru ca retelele sunt vechi de zeci de ani. Azi se repara aici, iar maine crapa in alta parte. Stiu ca oamenii sunt nemultumiti, pentru ca acolo unde se lucreaza la reteaua de apa, de canalizare sau de gaze se sparg strazile si de multe ori dureaza prea mult pana se repara. Dar nu avem ce sa facem”, a spus Antonie Solomon.

Primarul Solomon a mai spus ca orasul Craiova sta practic pe un butoi de pulbere, pentru ca peste tot sunt scapari de gaze din cauza ca retelele sunt foarte vechi, unele fiind chiar lipite cu argila. “Stim ce s-a intamplat anul trecut in cartierul Lapus (n.red.: un bloc si o centrala termica distruse din cauza unei explozii cauzata de o acumulare de gaze in urma careia doi oameni au murit). Asta se poate intampla oriunde. In aceste conditii nu pot sa ma opun, atunci cand domnul Ciocanescu (n.red.Petre Ciocanescu, directorul Filialei Craiova a Distrigaz Sud) vine si spune ca are bani si vrea sa inlocuiasca nu stiu ce conducte”, a mai spus Solomon.

Primarul Craiovei mentionat ca in bugetul pe anul viitor vor fi peste 35 milioane de lei cu destinati repararii strazilor si, eventual, inlocuirii retelelor de apa si canalizare.