Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, se declara nemultumit de activitatea societatii Tulcea Gaz, exprimandu-si neincrederea cu privire la calitatea tehnica a investitiilor realizate in oras.
Nemultumirile sale au fost exprimate in timpul sedintei in plen a Consiliului Local al Municipiului Tulcea, acestea fiind sustinute si de consilieri locali, membri ai consiliilor de administratie ale unor societati de interes public din oras. „Problemele au inceput cand aceasta societate a inceput sa-si intinda investitiile in municipiu, iar maniera in care au fost facute acestea si modul de refacere a traseelor m-au facut sa cred ori ca nu se vrea o treaba serioasa, ori ca exista o superficialitate vizavi de ceea de inseamna activitatea acestei societati, ori ca exista deficiente manageriale si m-am intrebat daca nu exista si o rea-credinta”, a afirmat primarul Constantin Hogea.

El a reamintit participantilor faptul ca vara trecuta unele strazi din oras au fost lasate saptamani la rand neacoperite, dupa ce firma care executa lucrari de extindere a retelei de gaze naturale si-a indeplinit contractul incheiat cu societatea Tulcea Gaz. In opinia sa, pretul practicat de singurul furnizor de gaze naturale din oras este cu pana la 50% mai mare decat cel practicat in alte municipii resedinta de judet, situatia fiind cauzata de lipsa unor mari consumatori.

Singurul care a incercat sa calmeze atmosfera incordata din timpul sedintei Consiliului local a fost reprezentatul PSD Gelu Olteanu, insa primarul orasului a mentionat ca unele lucrari realizate de firme care au incheiat contracte cu societatea Tulcea Gaz pun in pericol orasul, calitatea tehnica a acestora fiind necorespunzatoare. „Sare in aer blocul! Cine e de vina, primarul, ca a fost ferm si dur? Cu gazul nu e de joaca. Prefer sa fiu dur decat sa avem probleme, pentru ca, se pare, ca si aici sunt discutii legat de calitate tehnica a lucrarilor”, a spus primarul Constantin Hogea.