Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si primarul Radu Mazare au declarat ca l-au actionat in instanta pe prefectul Danut Culetu, ”pentru minciunile si calomniile pe care le-a spus” despre ei referitor la scandalul recent de la hotelul Flora din statiunea Mamaia.
”Afirmatiile facute duminica, de prefect, referitor la bandele inarmate cu sabii si topoare ce au devastat statiunea Mamaia sunt o bataie de joc, fara ca politia sa fie in stare sa retina macar unul dintre zecile de infractori. Domnia sa si-a permis sa afirme despre primarul Constantei si presedintele Consiliului Judetean, coactionari la Flora din 1997, ca ar fi reprezentantii unor bande din lumea interlopa. Prefectul a preluat ce au spus militienii, in loc sa ceara sa se faca o ancheta administrativa serioasa”, a declarat Nicusor Constantinescu.

Cele afirmate de Constantinescu au fost sustinute si de Radu Mazare, care a sustinut ca ”prefectul minte si ca a prezentat opiniei publice ca cei doi edili au relatii cu lumea interlopa, fara a prezenta vreun document in acest sens”. ”Adica noi suntem reprezentantii lumii interlope si, intamplator, am fi ajuns primar si presedinte de consiliu judetean. Nu se poate asa ceva”, a afirmat Nicusor Constantinescu.

Pe de alta parte, Radu Mazare a afirmat ca este convins ca ”aceasta fateta a fost lansata tot de institutiile statului, pentru ca nu au reusit sa demonstreze nimic referitor la acuzatiile ca primarul ar fi furat de a rupt din primarie”. ”Acum facem parte din lumea interlopa. Hai sa fim seriosi. Sa terminam cu prostiile astea”, a afirmat Mazare, mentionand ca el si Constantinescu nu au ”aceeasi sfera de interese, nici economice, nici intelectuale, cu fratii Vasea”, doi dintre agresorii care au provocat scandalul din Mamaia. Prefectul Danut Culetu a afirmat ca isi asuma responsabilitatea pentru declaratiile pe care le-a facut referitor la scandalul de la hotelul Flora. ”Primarul Radu Mazare a ajuns intr-o stare de spirit care nu-i permite sa vada bine realitatea si se comporta ca un copil care se supara pe toata lumea, fara sa vada care e responsabilitatea functiei pe care o are”, a spus prefectul Danut Culetu.