flutur_catalin2009.jpgCadrele didactice botosanene vor primi si anul acesta tichete cadou in ciuda crizei economice cu care se confrunta municipalitatea botosaneana. Efortul bugetar al institutiei poate acoperi decontarea celor sapte tichete-cadou, in valoare de 280 de lei pentru cei aproximativ 3000 de dascali.

„Suma este cuprinsa in bugetul municipiului inca din luna martie. Am vazut ca cei de la sindicatele din invatamant erau putin nemultumiti, dar nu au niciun motiv sa fie ingrijorati pentru ca deja am facut primele plati”, a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

De aceste tichete vor beneficia atat personalul didactic cat si cel auxiliar, dupa cum a subliniat edilul-sef al urbei. „Nu doar profesorii, ci toti cei care lucreaza in invatamant vor beneficia de tichete cadou, in conditiile in care de la ei primesc o medie a taxelor si impozitelor de doar 200 de lei”, a mai spus primarul Flutur.

Tichetele vor ajunge la dascali etapizat in functie de sarbatorile anuale stabilite de comun acord cu sindicatele. Ultima transa va fi acordata la Craciun.

Articol realizat de Oana Teodorescu