Primarul Buzăului anunţă că în 2020 vor fi inaugurate un stadion de atletism şi un nou sediu al municipalităţii

Primarul municipiului Buzău, Constantim Toma, a declarat că în 2020 vor fi atrase fonduri europene de aproape 20 de milioane de euro şi vor fi inaugurate mai multe investiţii printre care un stadion de atletism, un nou sediu al primăriei şi un pasaj rutier pe bulevardul Unirii.

“În prima parte a anului sunt programate să se inaugureze stadionul de atletism, cu utilităţi la standarde naţionale şi internaţionale, noul sediu al primăriei de la Complexul Bazar, precum şi redeschiderea după 20 de ani a pasajului rutier de pe Bulevardul  Unirii”, a declarat primarul Constantin Toma, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, şi Compania de Apă Buzău “o firmă cu capital majoritar al municipalităţii” a reuşit la debutul acestui an atragerea a aproape 300 de milioane de euro, o parte din bani fiind destinaţi modernizării reţelei de apă potabilă din municipiul Buzău.  Constantin Toma a menţionat că în a doua parte a anului 2020 vor începe lucrările de modernizare a trei mari artere – Bulevardul Unirii, Aleea Industriilor şi strada Transilvaniei, precum şi amenajarea Iazului Morilor din cartierul Micro 3, respectiv înfrumuseţarea Pieţei Dacia, prin proiecte cu fonduri europene.

Primarul a mai precizat că pentru a se asigura de continuarea acestor proiecte importante pentru oraş va candida pentru un al doilea mandat al său la alegerile locale din acest an. AGERPRES