Primarul Brailei, liberalul Constantin Cibu, nu regreta plecarea din Primarie a viceprimarului Daniela Vasioiu (ex-PD-L), a carei demisie va intra in vigoare pe 7 aprilie.
„Nu imi pare rau ca pleaca. Asteptam mai demult sa-si dea demisia. A promis si vad ca, de data asta, s-a tinut de cuvant. Avand in vedere ca i-am retras toate atributiile, nu ii voi simti lipsa. Voi simti poate lipsa actiunilor in instanta pe care mi le-a tot intentat, cat a fost viceprimar”, a declarat Cibu.

Primarul a spus ca acum a constatat ca Daniela Vasioiu avea „tot biroul tapetat cu poza presedintelui Basescu”, motiv pentru care i-a cerut sa ia si afisele, cand va parasi biroul. Constantin Cibu a mai spus ca va discuta, in prima sedinta de Consiliu Local, despre organizarea de alegeri pentru ocuparea postului vacant de viceprimar, precizand ca are deja trei propuneri: Mihaela Picu (PD-L), Sorin Bosneag (PSD) si Mihai Danut.

Daniela Vasioiu si-a depus demisia din functia de viceprimar, document care va intra in vigoare in 7 aprilie, dupa ce a renuntat si la calitatea de membru PD-L si a anuntat ca va candida ca independent la Primaria Braila.