Primăria municipiului Botoşani va realiza, în maxim trei luni, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) la Stadionul Municipal Botoşani, urmând ca ulterior să o transmită Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), în vederea finanţării lucrărilor de modernizare a arenei pe care evoluează FC Botoşani.

Primarul Cosmin Andrei susţine că municipalitatea a încheiat un contract în valoare de peste 260.000 de lei cu o firmă din judeţul Iaşi în vederea întocmirii DALI şi a proiectului tehnic pentru Stadionul Municipal.

Am semnat contractul pentru documentaţia de la Stadion. Avem o firmă câştigătoare care s-a apucat de realizarea proiectului tehnic, pentru DALI, documentaţie pe care o vom trimite la CNI pentru reabilitarea stadionului, organizarea licitaţiei şi lucrări”, a afirmat Cosmin Andrei.

FC Botoşani a terminat ediţia de campionat 2021-2022 pe locul al doilea în play-out, după ce în ultima etapă a sezonului regulat a ratat calificarea în play-off, ca urmare a unei înfrângeri pe teren propriu (1-2 cu FC Argeş). De asemenea, echipa botoşăneană a ratat calificarea în Europa Conference League, în urma înfrângerii cu 0-2 în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în barajul pentru această competiţie. AGERPRES