Primarul general al Bucurestiului, Adriean Videanu, a decis sa schimbe modul clasic de comunicare cu ziaristii, propunandu-le acestora sa-i accepte o vizita la sediul redactiilor pentru a raspunde intrebarilor legate de activitatea Primariei Capitalei.
„Faptul ca in mass-media este reflectata, in general, numai latura intunecata a evolutiei fara precedent a Capitalei este poate si din cauza ca nu am comunicat suficient. Va propun sa inversam pentru o zi modul de a organiza o conferinta de presa si anume sa nu invitam jurnalisti la Primaria Capitalei, ci sa ne permiteti sa va vizitam noi la sediul redactiei”, isi motiveaza primarul Capitalei acest demers.

Intr-o adresa semnata de edilul-sef, se mentioneaza ca Bucurestiul traverseaza in prezent „cel mai amplu proces de dezvoltare din ultimii 17 ani”, volumul investitiilor pentru dezvoltarea Capitalei majorandu-se de zece ori in anul 2006 comparativ cu 2005, iar in 2007 preconizandu-se un nivel al investitiilor de 30 de ori mai mari fata de acelasi reper.

Mass-media a criticat in repetate randuri activitatea Primariei Capitalei si, implicit, pe cea a primarului general, pentru intarzierile inregistrate in derularea unor proiecte de dezvoltare a orasului si de refacere a infrastructurii.