Primarul Adrian Inimaroiu este invinuit intr-un nou dosar penal

Primarul Sectorului 4, Adrian Inimaroiu, este urmarit penal intr-un nou dosar legat de vanzarea unor spatii comerciale, el fiind acuzat, alaturi de alte cinci persoane, de prejudicierea cu aproximativ 100.000 de euro a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unor surse judiciare.
In acest dosar, Adrian inimaroiu este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice. Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 ii mai cerceteaza in cauza pe Dan Alexandru Neagu, Marioara Stan, Mircea Andrei Miroslav, Laurentiu Eugen Petrache si Valentin Apostol, acestia fiind acuzati tot de abuz in serviciu.

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada decembrie 2003 – iunie 2004, Inimaroiu si celelalte cinci persoane – in calitate de membri ai Comisiei Sector 4 Bucuresti pentru vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari servicii – ar fi negociat direct, cu firme si persoane fizice, vanzarea-cumpararea unor firme aflate in proprietatea statului. Valoarea spatiilor respective ar fi fost subevaluata, CGMB fiind prejudiciat cu aproximativ 100.000 de euro.

Primarul Adrian Inimaroiu a mai fost cercetat penal intr-un alt dosar penal care fost deja trimis in instanta, cauza fiind in curs de judecata la Judecatoria Sectorului 4. In acest dosar, Inimaroiu este acuzat ca, in fosta sa calitate de consilier al Consiliului Local al sectorului 4, a facut parte, in mandatul precedent, din Comisia de vanzare a spatiilor comerciale. In aceste conditii, alaturi de alti patru membri ai comisiei, el ar fi prejudiciat bugetul local cu aproximativ 400.000 de euro.