Primăria Zalău înfiinţează o linie telefonică gratuită pentru situaţii de urgenţă

Cetăţenii din Zalău au la dispoziţie o linie telefonică cu apel gratuit, disponibilă non-stop, pentru a putea semnala administraţiei locale problemele apărută în cazul unor situaţii de urgenţă, precum cele provocate de fenomenele meteorologice extreme din ultima perioadă.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de Primăria Zalău, linia telefonică gratuită se înscrie într-o serie de măsuri luate de administraţie locală pentru o mai bună comunicare cu cetăţenii în cazul unor calamităţi.

“Primăria Municipiului Zalău a luat măsuri în vederea eficientizării metodelor de comunicare între cetăţenii municipiului Zalău şi administraţia locală, în cazul situaţiilor de urgenţă cauzate de fenomene meteorologice extreme. Astfel, în cadrul site-ului Primăriei Municipiului Zalău, la secţiunea ‘Administraţie Publică’ a fost creată o subsecţiune destinată ‘Managementului situaţiilor de urgenţă’, care cuprinde informaţii privind gestionarea acestor evenimente şi planul de măsuri al administraţiei locale”, se arată în comunicat menţionat.

De asemenea, primăria a stabilit o persoană de contact care va păstra permanent legătura cu cetăţenii şi au fost puse la dispoziţie trei adrese de e-mail care pot fi utilizate în cazul situaţiilor de urgenţă. “Este funcţională inclusiv o linie telefonică cu apel gratuit, disponibilă non-stop, la care cetăţenii se pot adresa. Numărul de telefon este 0800 800 779”, se mai arată în comunicat. AGERPRES