Primaria Municipiului Timisoara organizeaza pe 10 si 12 decembrie sarbatorirea celor mai longevivi cetateni ai orasului. Este vorba despre persoane cu varste de peste 90 de ani si cupluri cu mai mult de 50 de ani de casnicie.
Festivitatile vor avea loc in sala de consiliu a Primariei Timisoara. Printre sarbatoriti se afla doua persoane de 102 ani: Sarlota Pinter si Petre Nicolae Pasculescu si inca patru persoane care au implinit 100 de ani de viata. In total, sunt 50 de persoane care vor fi aniversate. Totodata, vor mai fi si 124 de cupluri care vor sarbatori mai multe decenii de casnicie. Cel mai longeviv cuplu este Floare si Petru Iovescu, care au impreuna 69 de ani de mariaj.

Persoanele care vor fi aniversate vor fi invitate telefonic, precizandu-se in ce zi si la ce ora sa fie in sala de consiliu a Primariei. Modelul festivitatilor pentru marcarea aniversarilor celor mai longevivi cetateni ai orasului este un rezultat al colaborarii dintre Primaria Municipiului Timisoara si Primaria Mulhouse, Franta, oras infratit cu Timisoara.