Primaria Municipiului Targu-Jiu continua sa caute solutii pentru tinerii care nu au un spatiu locativ si chiar in acest an va repartiza o noua serie de locuinte construite prin ANL si mai multe terenuri destinate constructiei de case, conform Legii 15.
Garsonierele si apartamentele sunt moderne, realizate cu materiale de calitate si vor fi repartizate la inceputul lunii octombrie. Ele vor implini visul a o suta de familii de tineri din municipiu care nu si-au putut asigura altfel o locuinta. Acest lot ANL cuprinde 60 de garsoniere si 40 de apartamente cu 2 camere, blocurile fiind situate in zona Debarcader si zona Agriculturii.

Aceasta noua serie de unitati locative construite prin Agentia Nationala a Locuinte se adauga la alte 175 de apartamente si garsoniere, care au fost repartizate in 2003, in zona Plopilor, Savinesti, Lotrului si Dacia. In aceeasi perioada au fost acordate si alte aproximativ 60 de apartamente construite prin Mivan Kier, ceea ce a rezolvat situatiile dificile pentru familii cu probleme deosebite din municipiu.

Pe Legea 15, de asemenea, au fost repartizate 200 parcele in anul 2006, in zona Preajba, iar in acest an vom mai repartiza alte 100 de parcele. Acestea sunt destinate tot tinerilor care pot sa isi construiasca aici case, beneficiind de un real ajutor din partea municipalitatii, care le va asigura toate utilitatile.

Si pe viitor, Primaria Targu-Jiu va face eforturi pentru a castiga fonduri pentru realizarea de noi locuinte. In acest sens, deja s-a realizat si depus documentatia pentru alte 24 de blocuri ANL la Bucuresti si s-a primit aprobarea pentru construirea a o parte din ele.