slatina_primaria.jpgReprezentanţii administraţiei locale din municipiul Slatina vor să încurajeze spiritul civic al cetăţenilor, dar şi căsătoriile printr-un nou proiect, numit „Dragostea noastră prinde rădăcini”, ce se adresează persoanelor care se căsătoresc în 2015, potrivit primarului Minel Prina.

Edilul a declarat că în bugetul din acest an a fost prevăzută suma de 60.000 lei pentru achiziţia de copaci în scopul de a fi daţi spre plantare, în lunile de toamnă, tinerilor care se căsătoresc în acest an.

„Fiecare cuplu va primi câte un copac pentru a-l planta în zone stabilite de municipalitate sau unde vor tinerii căsătoriţi. Plantarea copacilor va fi făcută în perioada octombrie 2015 – martie 2016, dar cu acordul specialiştilor va fi posibilă şi în alte perioade. Tot în acest proiect va fi inclus şi un bal al tinerilor căsătoriţi, el urmând să aibă loc în luna aprilie a anului viitor. Vor fi mai multe criterii pentru a desemna trei perechi câştigătoare şi va conta şi cum au întreţinut copacul. Câştigătorii vor primi cadou o excursie în străinătate”, a spus Minel Prina.

Cuplul ce se va situa pe locul al III-lea va primi o excursie de trei zile la Viena, cel de pe locul secund va câştiga o excursie de patru zile la Roma şi cuplul de pe primul loc va obţine o excursie de cinci zile la Paris. Excursiile menţionate vor fi oferite de municipalitate.
Copacii primiţi de noile cupluri vor fi în special tei. AGERPRES