Primăria Slatina investeşte într-un nou sediu

valcov_darius.jpgSediul Primăriei Slatina va fi extins anul acesta cu încă un corp de clădire, investiţie aproximată la 400.000 lei şi motivată de necesitatea reunirii tuturor direcţiilor pentru a nu mai obliga cetăţenii să traverseze oraşul de mai multe ori numai pentru a obţine un singur document.

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, a argumentat că este nevoie de o clădire nouă lângă actualul sediu al Primăriei Slatina pentru a fi aduse acolo direcţiile de patrimoniu, de taxe şi impozite etc.

“Acum, dacă ai nevoie de un document de la urbanism eşti pus realmente pe drumuri, pentru că serviciul de urbanism e în sediul primăriei din partea de jos a oraşului, direcţia de venituri şi cheltuieli unde se plătesc diferite taxe e în partea de sus a oraşului iar direcţia de patrimoniu e tot în partea de sus a oraşului, dar la aproape un kilometru distanţă de direcţia de venituri şi cheltuieli. Vrem să simplificăm lucrurile pentru cetăţeni şi ei să nu mai fie nevoiţi să facă mai multe drumuri pentru a obţine un document, să poată să găsească în aceeaşi clădire sau cel puţin în clădiri alăturate toate ghişeele” a explicat primarul Slatinei.

Primăria Slatina a mai încercat odată să reunească toate direcţiile şi serviciile, dar spaţiul obţinut, fostul sediu al BNR, nu era suficient de încăpător şi se pare că va adăposti poliţia locală atunci când aceasta va fi creată. AGERPRES