rechizite2.jpgPrimăria Slatina oferă copiilor de la clasa pregătitoare câte un ghiozdan cu rechizite, în acest scop fiind pregătite 750 de pachete ce vor fi distribuite elevilor în prima zi de şcoală, potrivit primarului interimar al oraşului, Emil Popa. El a menţionat că administraţia locală va cheltui circa 17.000 lei pentru ghiozdanele şi rechizitele destinate copiilor din clasa pregătitoare.

În fiecare dintre cele 750 de ghiozdane ce vor fi oferite copiilor de la clasa pregătitoare se vor afla câte un penar, câte un orar şi un set complet de rechizite utile pentru activităţile de la şcoală.
Şi anul trecut copii de la clasa pregătitoare au primit un cadou de la administraţia locală, respectiv câte un penar cu orar.

Reprezentanţii Primăriei Slatina au anunţat că din această toamnă instituţia se va implica şi pentru a le fi oferită copiilor din familii cu situaţie materială dificilă câte o masă caldă pe zi. Acest proiect va fi derulat în parteneriat cu Episcopia Slatinei şi va beneficia de sponsorizări din partea unor firme care produc ori comercializează alimente. AGERPRES