Primăria Satu Mare va schimba peste 1.600 de corpuri de iluminat printr-un proiect câştigat prin Administraţia Fondului pentru Mediu, urmând să scadă consumul de energie cu peste 77%, informează primarul Kereskenyi Gabor.

„Primăria Municipiului Satu Mare a câştigat un nou proiect privind reabilitarea iluminatului public, finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu. Proiectul Creşterea eficienţei energetice şi a gestionarii inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public a Municipiului Satu Mare, zona Nord-Est, judeţul Satu Mare, este în valoare de 6.224.871 lei. Modernizarea iluminatului public în această zonă va duce la o scădere a consumului de energie electrică cu 77,16%, urmând să fie schimbate 1.659 de corpuri de iluminat, cu telegestiune”, precizează sursa citată. Cofinanţarea din partea Primăriei Satu Mare este de 10%. AGERPRES

Ar putea fi o imagine cu cer, drum şi text care spune „PRIMĂRIA. MARE ORGERMEISTERAMT SAT Continuăm modernizarea iluminatului public! Folytatjuk a közvilágítás korszerűsítését 哈”