Primăria Roman a fost premiată la Gala Premiilor Infomediu

Primăria Roman a câştigat în cadrul Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa o menţiune la categoria “Primăria Verde”, pentru iniţierea unui proiect în domeniul protecţiei mediului în anul 2010.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa s-a aflat în acest an la cea de-a IV-a ediţie, devenind un eveniment cu tradiţie care urmăreşte premierea şi promovarea persoanelor, iniţiativelor, proiectelor şi organizaţiilor cu impact semnificativ în protecţia mediului.

“Pe data de 7 decembrie 2010, performanţa şi implicarea într-un mediu curat au fost premiate şi evidenţiate de către revista Infomediu Europa printr-un eveniment special ce a reunit companiile româneşti implicate în domeniul protecţiei mediului, nume de referinţă din mediul de afaceri, sectorul administraţiei publice, sectorul financiar-bancar, mediul politic, precum şi organizaţiile nonguvernamentale. Primăria Roman a obţinut menţiune în cadrul secţiunii de votare “Primaria Verde” pentru iniţierea de către administraţia locală a proiectului de amplasare a microhidrocentralei pe râul Moldova, iar recomandarea de premiere a Primăriei Roman a fost transmisă revistei Infomediu Europa de Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ”, a precizat inspectorul Constantin Cudalb, purtător de cuvânt al municipalităţii.

Menţionăm că în cursul acestui an, Primăria Roman a organizat activităţi ecologice, precum: Săptămâna Mobilităţii Europene, Ziua Curăţeniei şi Let’s do it Romania!