rmvalcea_primaria.jpgPrimăria Râmnicu Vâlcea a predat luni amplasamentul constructorilor care vor realiza lucrările de reabilitare a Pieţei Centrale Agro-Alimentare din Râmnicu Vâlcea, care sunt finanţate printr-un proiect european în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Câţiva comercianţi s-au declarat nemulţumiţi că sunt nevoiţi să se mute în alte pieţe din municipiu, dar, în urma discuţiilor cu primarul Ion Gigi Matei, aceştia au renunţat la protestul spontan organizat în Piaţă.

„În discuţiile purtate, le-am explicat comercianţilor avantajele de care vor beneficia după finalizarea acestei investiţii – o piaţă cu aspect civilizat, cu aer condiţionat vara, cu încălzire iarna, cu spaţii de depozitare şi cu parcare aferentă – constatând totodată că, în urma anunţului privind demararea lucrărilor, cei mai mulţi dintre comercianţi şi-au găsit deja alte locuri pentru desfăşurarea activităţii, fie în pieţele din Nord şi Ostroveni, fie în Piaţa Simian. Azi, amplasamentul pieţei agro-alimentare din centrul oraşului a fost deja predat constructorului în vederea demarării investiţiei „Modernizarea Pieţei Centrale””, a precizat primarul Matei.

Primăria Râmnicu Vâlcea cere locuitorilor din municipiu să aibă înţelegere faţă de desfăşurarea acestor lucrări de investiţii care, deşi aduc neplăceri în ceea ce priveşte traficul pietonal şi rutier în zona centrală, la final, aceste vor aduce un plus de confort pentru oraş. AGERPRES