rmvalcea_anl.jpgPrimaria municipiului Ramnicu Valcea, prin intermediul serviciului de Fond Locativ, a demarat actiunea de actualizare a tuturor dosarelor depuse in vederea obtinerii de locuinte cu chirie pentru tineri cu varsta sub 35 ani prin programul ANL.

Cele 108 unitati locative amplasate in imobile P+2E pe faleza raului Olt, in cartierul Ostroveni, vor fi finalizate in cursul acestei veri. Inaintea finalizarii lor insa, comisia special alcatuita din consilieri locali va avea de ierarhizat cele aproximativ 1.000 de cereri in baza criteriilor impuse de guvern si insusite, prin hotarare, de forul legislativ local.

In vederea desfasurarii procesului in conditii de totala transparenta, criteriile de punctare au fost afisate inca din cursul anului trecut la sediul primariei municipiului, la cel al Directiei de Gospodarie Comunala din care face parte departamentul de fond locativ si, de asemenea, au fost publicate si pe pagina de internet a administratiei locale a municipiului.

La nivelul municipiului se afla in derulare si investitii din domeniul locuintelor sociale, tot anul acesta urmand sa fie finalizate peste 80 de unitati locative in imobilele fostului Camin de Batrani din zona de Sud a municipiului, precum si alte garsoniere in unele camine ale unitatilor de invatamant din Ramnic.

Articol realizat de Claudia Atanasoae.