rmvalcea_teren1.jpgInaugurarea terenului de sport al Scolii generale nr. 5 din Ramnicu Valcea a strans luni seara laolalta reprezentanti ai administratiei locale a municipiului – primarul Mircia Gutau, viceprimarul Romeo Radulescu, consilieri locali -, conducerea unitatii de invatamant reprezentata de directorul Gheorghe Stoenescu, inspectorul general al ISJ Valcea Gabriela Ene, directori ai altor unitati scolare, precum si un numar mare de copii.
Dupa taierea panglicii inaugurale, a urmat un scurt moment oficial in care cei care au luat cuvantul au vorbit despre beneficiile unei astfel de investitii, urmat de o reprezentatie artistica a elevilor de la “nr. 5”.

In cuvantul sau, primarul municipiului a vorbit atat despre investitii de curand finalizate, in curs de finalizare sau aflate in stadiul de proiect la alte unitati scolare din Ramnic, dar si despre investitiile din zona invecinata Scolii generale nr. 5, respectiv parcul din fata Casei Sindicatelor, parcarile realizate care vor deservi pe cei care vin aici sau la recent inauguratul sediu al Teatrului “Anton Pann” sau despre intentia de preluare de catre municipalitate a Arenelor “Traian” si a Salii Sporturilor din administrarea Directiei Judetene pentru Sport.

Investitia inaugurata la Scoala generala nr. 5 a constat in amenajarea terenului de sport, acoperirea cu gazon artificial, montarea unei instalatii de iluminat nocturn, amenajarea unui teren sportiv mai mic, de baschet, dar si destinat elevilor din clasele primare. Tot la aceasta scoala primaria intentioneaza sa reabiliteze sala de sport si sa construiasca inca un etaj pentru a suplini cererea tot mai mare de locuri de scolarizare.

rmvalcea_teren2.jpg

Articol realizat de Ana Olaru.