Primăria Piatra-Neamţ are depuse, până la sfârşitul anului trecut, 30 de proiecte pentru finanţare europeană, suma totală a acestora fiind de peste 80 de milioane de euro, a declarat primarul Dragoş Chitic. Edilul a precizat că proiectele acoperă o gamă largă de probleme, iar finanţările ar urma să crească, în următorii trei ani, calitatea vieţii fiecărui locuitor al oraşului.

„Am reuşit să depunem, până la sfârşitul anului trecut, 30 de proiecte care vor aduce, în Piatra-Neamţ, în următorii 3 ani, peste 80 de milioane de euro. Nu ne vom opri aici, continuăm să căutăm programe europene de finanţare astfel încât să aducem în oraşul nostru cât mai multe fonduri nerambursabile prin proiecte care să dezvolte localitatea, să rezolve o mare parte din problemele oraşului şi să genereze creşterea calităţii vieţii şi a gradului de confort a fiecărui cetăţean”, a mai precizat Dragoş Chitic.

Acesta a adăugat că municipalitatea va continua să întocmească şi să depună proiecte pentru finanţare europeană, în special pe Programul Operaţional Regional. AGERPRES