Continuand traditia din 2008, primarul orasului Panciu, Ion Petre si viceprimarul orasului, Iulian Nica, au felicitat, pe 11 martie, cinci cupluri de panceni care au implinit 50 ani de casnicie.

Cu aceasta ocazie, primarul Ion Petre le-a inmanat familiilor Maria si Tomita Lupu (cartierul Satu Nou), Maria si Iorgu Pusca (cartierul Dumbrava), Dionisia si Enache Stoica (cartierul Crucea de Sus), Floarea si Toader Apreutesei, Maria si Onisim Rosca diplome de excelenta, torturi aniversare si flori.

„Este un moment de bucurie pentru Primaria Panciu si o onoare pentru mine sa pot felicita aceste cupluri care au trecut prin viata – cu bune si cu rele – impreuna. Vom continua acest proiect si pe viitor”, sustine primarul Ion Petre.
Pentru a le oferi felicitarile celor cinci cupluri, primarul si viceprimarul au calcat pragul fiecarei familii in parte.

Mentionam faptul ca in cursul zilei de 13 martie, primarul orasului Panciu, Ion Petre, se va deplasa in municipiul Focsani pentru a felicita cuplul Elena si Toader Zbarciog, care va implini 50 ani de la data casatoriei. De asemenea, tot vineri, va fi felicitat si cuplul Niculina si Tomita Ghebea din cartierul Crucea de Jos, Panciu.