Primăria Oradea pune la dispoziţia turiştilor un card cu facilităţi

oradea_primaria.jpgTuriştii din Oradea, Băile Felix şi 1 Mai vor avea, din 27 iulie, mai multe facilităţi printr-un card oficial de turism al oraşului, prezentat miercuri de Primăria Oradea. City-managerul oraşului Eduard Florea a precizat că Oradea City Card, în valoare de 15 lei, oferă utilizatorilor un pachet consistent de avantaje.

“Cardul oferă vizitatorilor Oradiei şi Băilor Felix accesul la informaţie turistică oficială de primă categorie, transport public gratuit şi un sistem garantat de discounturi la cele mai importante puncte şi servicii de interes turistic din oraş. Alături de Oradea City App, aplicaţia oficială de informare turistică, Oradea City Card reprezintă un instrument important de creştere a consumului turistic local, Oradea fiind între primele trei oraşe din România care lansează o astfel de iniţiativă”, a declarat, în conferinţă de presă, Eduard Florea.

Cardul de transport este valabil pentru o singură persoană şi oferă călătorii nelimitate pe durata celor 48 de ore, în oraşul Oradea şi pe traseele: Oradea-Băile Felix, Oradea-Băile 1 Mai şi Băile Felix-Băile 1 Mai. Reducerile la obiectivele turistice şi parteneri privaţi sunt valabile până la sfârşitul anului 2015.

Oradea City Card oferă posesorilor un pachet important de avantaje valabile exclusiv în baza cardului şi o economie estimată la peste 400 lei, în funcţie de cumpărăturile pe care le realizează la operatorii economici din cadrul parteneriatului.

Momentan sunt aproape 40 de parteneri privaţi alături de cele şase obiective turistice unde utilizatorii cardului pot beneficia de reduceri între 10% şi 40%: Turnul Primăriei Oradea, Grădina Zoologică, trei case memoriale din Oradea respectiv Muzeul, Tezaurul şi Colecţia Muzeală a Catedralei Romano-Catolice. Oradea City Card va fi disponibil atât în Oradea, cât şi în Băile Felix, în chioşcuri de ziare, puncte de vânzare a biletelor de transport în comun şi în trei hoteluri mari. AGERPRES