oltchim.jpgPrimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a declaratcă s-a aprobat virarea sumei de 150.000 lei în contul echipei de handbal Oltchim. De asemenea, edilul a mai precizat că s-a mărit contribuţia anuală pe care Primăria Râmnicului o acordă multiplei campioane a României.

„Este vorba de un miliard şi jumătate, o parte din contribuţia noastră la bugetul clubului. Şi vă mai spun ceva, chiar dacă bugetul Primăriei nu este încă aprobat, am mărit suma alocată echipei de handbal feminin Oltchim. Este o perioadă în care trebuiesc plătite salariile jucătoarelor. Ele trebuie să fie liniştite, să îşi vadă numai de antrenamente şi sperăm ca debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor să fie unul fericit”.

La Rândul său, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a afirmat că toate restanţele salariale către jucătoare vor fi achitate până la finalul lunii ianuarie: „Avem o lună restanţă la salarii, dar drepturile fetelor vor fi plătite până la finele lui ianuarie. Nu sunt probleme, fetele au înţeles perfect şi nu este nicio tensiune”.