Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea modernizează 33 de staţii de autobuz

rmvalcea_statie.jpgPrimăria municipiului Râmnicu Vâlcea a început amenajarea a 33 de staţii de autobuz care se află pe traseele regiei locale de transport în comun şi care vor fi amplasate în toate cartierele oraşului, a declarat, luni, primarul Romeo Rădulescu.

“Modernizarea staţiilor de autobuz, precum şi înnoirea parcului auto al transportatorului public de călători sunt obiective pentru care am făcut mereu eforturi. M-am gândit că este la fel de important ca autobuzele să fie moderne, dar şi ca oamenii să nu aştepte, în staţii, expuşi, mai ales dacă plouă, ninge sau este vânt. Este important să asigurăm şi iluminatul în staţiile modernizate, în vederea desfăşurării unui trafic sigur şi eficient pentru cei care aleg să circule cu transportatorul public de călători din municipiu”, a spus edilul din Râmnicu Vâlcea.

În acest sens s-a stabilit un grafic pentru înnoirea staţiilor de autobuz din oraş, demers care se va încheia până la sfârşitul anului 2011. Modernizarea, la ora actuală, priveşte 33 de staţii de autobuze şi face parte dintr-un program amplu de adaptare la cerinţele actuale în domeniu. Staţiile de autobuz vor avea şi spaţiu publicitar care va putea fi închiriat.AGERPRES