Primăria municipiului Brăila va lansa o aplicaţie pentru rezervare şi plată on-line a locurilor de parcare

Primăria municipiului Brăila va lansa, anul acesta, o aplicaţie prin care se va putea face on-line rezervarea locurilor de parcare din municipiu, precum şi plata acestora, a anunţat primarul Marian Dragomir.

“Totul va fi foarte transparent, încărcat în timp real. Toţi cei care au loc de parcare în momentul de faţă vor figura cu locul rezervat şi vor avea drept de preempţiune la prelungire. Foarte important, cu 30 de zile înainte de expirarea contractului, ei vor primi notificare că urmează să le expire contractul şi au posibilitatea de a opta pentru prelungire prin deplasarea la sediu sau prelungire online”, a declarat Dragomir.

Primarul a precizat că, începând de anul acesta, se vor amenaja în municipiul Brăila aproximativ 2.000 de locuri noi de parcare, unele aflându-se în faza de începere a lucrărilor, iar altele în cea de pregătire a licitaţiei pentru desemnarea constructorului.

“Am realizat, în ultima vreme, foarte multe lucruri pe zona de on-line la Primăria Brăila, începând cu plata taxelor şi a impozitelor locale, cu obţinerea certificatului de urbanism şi programarea pentru eliberarea cărţilor de identitate, cu taxa pentru tonaj greu, iar acum cu rezervare şi plată on-line a locurilor de parcare, toate acestea pentru a veni în sprijinul oamenilor şi a-i scuti de a mai face un drum la Primărie”, a completat Dragomir. AGERPRES