Primaria municipiului Medias va incepe inventarierea masinilor abandonate pe domeniul public in vederea strangerii acestora.
Proprietarii acestor autovehicule trebuie sa-si rezolve urgent problema prin valorificarea lor, in caz contrar urmand sa plateasca municipalitatii taxele aferente transportului si depozitarii intr-un parc auto. Primaria municipiului Medias va infiinta, in acest scop, un parc auto in incinta unitatii militare din oras. Conform datelor statistice furnizate de Directia Fiscala Locala din Medias, numarul masinilor din municipiu se afla in continua crestere.

Primarul Daniel Thellmann a anuntat ca municipalitatea va lua masuri pentru reglementarea situatiei. „Desi nu se inregistreaza cresteri majore, acest fapt are drept consecinta crearea unor probleme legate de spatiile de parcare si ingreunarea traficului din municipiul nostru. Masinile abandonate pe domeniul public ingreuneaza si ele situatia in momentul de fata, si de aceea suntem nevoiti sa reglementam aceasta stare de fapt”, a spus el.