Primăria Întorsura Buzăului a amplasat 29 de camere de supraveghere în oraş, care vor monitoriza intrările în localitate, principalele intersecţii şi treceri de pietoni, insulele de gunoi, precum şi zonele de agrement.

Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Raul Urdă, a declarat că acest sistem video de supraveghere a fost montat în scopul protejării bunurilor publice, dar şi pentru siguranţa cetăţenilor.

„Primăria a montat un sistem performant de 29 de camere de supraveghere în oraş. La intrările în localitate au fost montate camere care focalizează şi memorează numerele de înmatriculare ale maşinilor, sunt supravegheate prin acest sistem video principalele intersecţii din oraş, sunt supravegheate trecerile de pietoni mai aglomerate şi toate insulele de gunoi, zona Camping şi parcurile din oraş. Dacă aveţi nevoie de aceste imagini pentru a identifica anumite accidente sau fraude, vă rog să vă adresaţi organelor de Poliţie, care sunt singurele abilitate să ceară informaţii din acest sistem de supraveghere video”, a declarat primarul Raul Urdă, într-o înregistrare video postată pe pagina de Facebook a Primăriei.

Acesta a mai menţionat că una dintre camere va filma non-stop un cuib de berze aflat în intersecţia din satul Brădet, iar imaginile vor fi transmise live pe pagina de socializare a Primăriei. AGERPRES