Primaria Giurgiu aloca peste doua miliarde de lei pentru cadouri de Craciun

Ultima sedinta a consilierilor locali din municipiul Giurgiu a dus la aprobarea, in unanimitate, a sumei totale de peste doua miliarde de lei vechi pentru achizitionarea cadourilor de Craciun pentru prescolarii si scolarii din municipiu, pentru copiii angajatilor din Primaria Municipiului Giurgiu, precum si pentru cei ai angajatilor din directiile subordonate sau pentru colindatorii ce vor trece pragul Primariei in perioada sarbatorilor de iarna.

De pachetele in valoare – fiecare – de 15 lei si care vor contine rechizite si jucarii vor beneficia 1.598 de prescolari, 4.952 de elevi din clasele I – VIII din scolile din municipiu si de la Colegiul National “Ion Majorescu”, precum si 250 de copii de la Cresa nr.1, Asociatiile “Licurici”, “Viata si Speranta”, si de sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Romania – filiala Giurgiu, precum si cei ai Fundatiei “Sfanta Maria” din Giurgiu.

De asemenea, cei 454 de copii ai angajatilor Directiei Generale pentru Servicii Publice si de Gospodarire Comunala Giurgiu vor primi tichete cadou, in valoare de cate 150 de lei fiecare. Si copiii angajatilor din aparatul de specialitate si ai directiilor subordonate Consiliului Local al municipiului se vor bucura de cadouri, cei 257 de micuti urmand a primi bunuri in valoare de cate 150 de lei. Nici colindatorii care vor trece pragul Primariei, in preajma sarbatorilor de iarna, nu au fost uitati, pentru acestia fiind pregatite un numar de 600 de pachete ce vor contine, in principal, dulciuri.

Articol realizat de Ana Olaru.