Primăria Focşani lansează programul “Grădiniţa de vară 2019”, pentru a veni în ajutorul părinţilor

Primăria Municipiului Focşani şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea lansează programul “Grădiniţa de vară 2019”, prin care focşănenii îşi vor putea aduce copiii la grădiniţă şi în timpul vacanţei de vară.

“Primăria Municipiului Focşani, în parteneriat cu IŞJ Vrancea, urmează să dea startul programului ‘Grădiniţa de vară 2019’. Pentru a putea beneficia de noua facilitate, părinţii care au copii la grădiniţă şi vor să participe la această activitate estivală trebuie să depună o solicitare în acest sens la unitatea şcolară la care sunt cei mici înscrişi”, se arată în comunicatul primăriei.

În funcţie de numărul de solicitări primite, dar şi de unităţile şcolare care urmează să intre în reabilitare, primăria şi IŞJ Vrancea vor decide grădiniţele care vor rămâne deschise pe timpul verii. Potrivit primăriei, prin acest program, administraţia locală doreşte să vină în sprijinul părinţilor care nu au cu cine şi îşi lase copiii pe perioada vacanţei de vară.

Peste 2.100 de copii de vârstă preşcolară sunt înscrişi la grădiniţele de stat din municipiul Focşani în anul 2018-2019. AGERPRES