craiova_stadion.jpgPrimăria Municipiului Craiova a preluat, marţi, de la Ministerul Tineretului şi Sportului, Complexul „Ion Oblemenco” care va fi inclus într-un proces de modernizare, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj. Odată cu acest complex, potrivit protocolului, au fost preluate şi Centrul de Recuperare „Lunca” din Craiova, precum şi Sala Atletică Grea.

Potrivit administraţiei locale, cele trei imobile au fost preluate astfel de Primăria Municipiului Craiova, ele trecând din proprietatea publică a statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, în proprietatea publică a municipiului Craiova şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova, în scopul realizării investiţiei „Modernizare Complex Sportiv Craiova”.

Primăria Craiova a demarat anul trecut proiectul de modernizare a Stadionului „Ion Oblemenco”, iar Consiliul Local Craiova a aprobat în luna octombrie cumpărarea pentru acest proiect a unei suprafeţe de teren de o jumătate de hectar cu suma de 978.100 euro, de la mai multe persoane fizice şi o persoană juridică. AGERPRES