Ar putea fi o imagine cu text care spune „9:41 TELEFONUL PACIENTULUI FILANTROPIA 0351/913 L/913 SPITALUL •Spitalul Municipal Filantropia Spitalul de Neuropsihiatrie •Spitalul Clinic de Infecțioase "Victor Babeş" (0351) 913 1 26 3 4 5 6 HD 7 PORS 8 9 WXYZ * # x 9 CUVaa ! Par KaNONe 한의는 aD 中容産 Viacerad”

Primăria Craiova a introdus un număr de telefon la care pacienţii spitalelor aflate în subordine pot face reclamaţii, dar şi sugestii, a anunţat primarul Olguţa Vasilescu.

Conform acesteia, apelurile sunt preluate de un operator al Poliţei Locale Craiova, iar sesizările vor fi transmise apoi funcţionarilor din cadrul primăriei, responsabili de relaţia directă cu spitalele municipalităţii.

„0351/913 este noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate craiovean, mai ales în ceea ce priveşte modul în care pacienţii au fost trataţi de cadrele medicale. Această metoda vine în continuarea formularelor implementate în luna februarie, pentru a oferi tuturor cetăţenilor un mijloc facil şi rapid de a sesiza problemele întâmpinate în spitalele municipalităţii”, a anunţat primarul Craiovei pe pagina Facebook.

Numărul de telefon este valabil doar pentru spitalele Filantropia, Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi Neuropsihiatrie, iar în funcţie de sesizările cetăţenilor, cadrele medicale vor primi calificative la final de an, iar managerii de spitale vor fi reevaluaţi. AGERPRES