Primaria Cluj-Napoca cauta capacele de canal si indicatoarele disparute

Zeci de capace de canal si indicatoare rutiere dispar in fiecare luna de pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, iar politistii comunitari au lansat o actiune de recuperare a lor.
Numai in cursul lunii ianuarie, inspectorii Politiei Comunitare Cluj-Napoca au constatat disparitia a 15 capace de canal, iar Serviciul siguranta circulatiei este nevoit sa inlocuiasca lunar aproximativ 20 de indicatoare rutiere disparute.

Intr-un comunicat remis de catre Primaria Cluj-Napoca se arata ca politistii comunitari au desfasurat, pe parcursul unei intregi saptamani, o ampla actiune de verificare a agentilor economici care desfasoara activitati de reciclare a fierului vechi, pentru “identificarea capacelor de canal, a indicatoarelor de circulatie, a sinelor de cale ferata etc., disparute de pe domeniul public in ultima perioada”. Desi au fost verificate 26 de puncte de colectare a fierului vechi care apartin unui numar de 15 firme de profil, nu s-a gasit niciunul dintre piesele metalice cautate.