bucur_ciprian.jpgPrimăria municipiului Braşov va începe marţi verificarea cluburilor, discotecilor, barurilor şi a altor unităţi ce aparţin de alimentaţia publică, cu anumit potenţial de risc, cu privire la respectarea legislaţiei în vigoare.

„Noi am început evaluarea autorizaţiilor şi avizelor emise de serviciile primăriei cu atribuţii în acest sens, iar de marţi, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, vom verifica pe raza municipiului toate aceste unităţi de alimentaţie publică, cu potenţial de risc pentru persoane. Pentru ca acestea să funcţioneze, există o procedură de avizare pe care primăria o respectă, dar noi avizăm documentele pe care le primim. Probabil că mai sunt astfel de unităţi care nu au avizele pentru a funcţiona conform legislaţiei în vigoare”, a declarat viceprimarul Braşovului, Ciprian Bucur.

Întrebat dacă controalele vor viza şi Poiana Braşov, viceprimarul a precizat că şi staţiunea aparţine de municipiul reşedinţă, deci şi aici vor fi controale. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, col. Stelian Rechiţean, a confirmat că începând de marţi se va alătura reprezentanţilor primăriei pentru controalele care urmează a se efectua în municipiul reşedinţă. AGERPRES