Primăria Brăila a lansat o aplicaţie de plată on-line a taxei pentru tonajul greu

Primăria Brăila a lansat o aplicaţie prin care se poate plăti on-line taxa pentru tonaj greu de către cei care tranzitează municipiul Brăila.

“Societăţile care tranzitează municipiul Brăila nu mai este nevoie să se deplaseze la sediul Primăriei, pentru a depune o cerere şi a plăti o taxa, ci pot face lucrul acesta din birou. Am creat toate facilităţile pentru a avea o tranzitare cât mai uşoară şi a nu fi prins nimeni niciodată descoperit din acest punct de vedere, pentru că Primăria nu are program sâmbătă sau duminică, iar ei au avut o livrare pe o comandă foarte rapida într-o zonă comercială”, a explicat primarul Brăilei, Marian Dragomir.

Aplicaţia este accesibila pe site-ul Primăriei Brăila, unde se găsesc detalii despre valoarea taxelor aprobate în CLM pentru autovehicule, în funcţie de tonaj, precum şi o hartă a străzilor pe care este autorizat traficul greu în municipiul Brăila.

“Am realizat, în ultima vreme, foarte multe lucruri pe zona de on line la Primăria Brăila, începând cu plata taxelor şi impozitelor locale, cu obţinerea certificatului de urbanism şi programarea pentru eliberarea cărţilor de identitate, astăzi venim cu această nouă aplicaţie, taxa pentru tonaj greu, totul acestea pentru a veni în sprijinul oamenilor şi a-i scuti de a mai face un drum la Primărie”, a completat Dragomir. AGERPRES