flutur_catalin_.jpgMunicipalitatea botoşăneană este dispusă să preia din personalul disponibilizat la celelalte instituţii ale statului ca urmare a măsurilor impuse de Guvern pentru a trece mai uşor peste perioada de criză.

Primarul municipiului Cătălin Flutur a declarat că a solicitat şefilor de la compartimentele şi serviciile Primăriei să precizeze nevoia exactă de personal. „Am rugat şefii compartimentelor şi serviciilor să ne facă fiecare câte o listă cu necesarul de personal pe care încercăm să-l preluăm de la instituţiile care sunt nevoite să disponibilizeze oamenii acum”, a declarat primarul Cătălin Flutur. În prezent municipalitatea are 25 de locuri vacante pe care vor fi angajaţi din disponibilizaţii de la celelalte instituţii bugetare.

Pentru aceasta se primesc încă CV-uri din partea celor care doresc să-şi păstreze locul de muncă fără a trece în şomaj. Angajarea lor la primărie se va face prin transfer în urma unei selecţii. Cei mai mulţi au fost angajaţi la Casa de Pensii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau Direcţia Agricolă. „Vom angaja atîţi cît avem nevoie acum şi dacă cei care vor să se angajeze vor îndeplini o serie de condiţii ale noastre”, a mai declarat primarul Flutur.