Prima şedinţă itinerantă a Consiliului Judeţean Tulcea

Consiliul Judeţean Tulcea va organiza miercuri, în oraşul Isaccea, prima şedinţă itinerantă, la reuniune fiind invitaţi autorităţi şi tulceni din nouă localităţi. Preşedintele CJ, Victor Tarhon, a declarat că şedinţele itinerante ale consilierilor vor avea loc trimestrial, la finele reuniunilor aleşilor locali ai judeţului.

“Am constatat de-a lungul timpului că oamenii din judeţ nu ştiu ce este CJ şi care este rolul acestuia şi din acest motiv era nevoie de aceste şedinţe itinerante. Am gândit reuniunea astfel încât la finele ei autorităţile şi oamenii simpli să îşi poată prezenta problemele”, a afirmat preşedintele Tarhon.

El a mai spus că la reuniunea din Isaccea vor fi prezenţi atât primari cât şi consilieri din comunele Somova, Niculiţel, Văcăreni, Luncaviţa, IC Brătianu, Grindu, Frecăţei şi Valea Teilor. “Repetând reuniunile la un anumit interval de timp, sperăm să generăm o anumită gândire pozitivă în raport cu această instituţie”, preşedintele CJ, Victor Tarhon.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a CJ se află puncte referitoare la modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului, la rectificarea bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al judeţului, precum şi la modificarea organigramei şi a regulamentului de organizare a Institutului de Cercetări Eco-Muzeale din Tulcea. AGERPRES