zppp_afis.jpgReprezentanții administrației publice și cei ai mediului de afaceri își dau întâlnire în iunie, la Romexpo, în cadrul primului mare eveniment dedicat celor două sectoare. Public Research și agenția de publicitate Godmother organizează, în perioada 5-6 iunie 2015, prima ediție a Zilelor Parteneriatului Public-Privat. Evenimentul are loc la Romexpo – pavilioanele C4 și C5, pe o suprafață de 5000 de metri pătrați.

Zilele Parteneriatului Public Privat își propun să reunească în premieră, în același spațiu al dialogului, cei mai importanți actori ai scenei Administrației Publice și furnizorii de bunuri și servicii inovative destinate instituțiilor publice. O componentă importantă a acestui eveniment este schimbul de idei și experiențe între reprezentanții administrațiilor publice locale și centrale și antreprenori, favorabil dezvoltării mediului de afaceri din România.

Zilele Parteneriatului Public-Privat se adreseazăatât ministerelor, agențiilor, serviciilor deconcentrate și autorităților publice locale, cât și furnizorilor de produse și servicii, finanțatorilor, ONG-urilor, studenților la diferite facultăți (SNSPA, ASE, Universitate, Agronomie, etc) și nu în ultimul rând mass-media.

„Pornind de la constatarea că viteza de înserție a inovării în sectorul public este redusă, Zilele Parteneriatului Public-Privat reprezintă un spațiu de prezentare a celor mai noi tehnologii, bunuri și servicii ce pot contribui la creșterea performanțelor autorităților și instituțiilor publice. Privind parteneriatul public-privat într-o formă extinsă, evenimentul își propune să dinamizeze colaborarea dintre cele două sectoare”, declară Dragoș Dincă, președintele Public Research, conferențiar universitar SNSPA – Facultatea de Administrație Publică.

La eveniment sunt invitați să participe miniștri, secretari de stat, președinți de Consilii Județene, funcționari publicide conducere și execuție, manageri și administratori publici, primari și viceprimari, secretari de unități administrativ-teritoriale precum și lideri de opinie și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Ce cuprinde evenimentul:

– Conferințe/dezbateri în care se prezintă soluții sau produse inovative dedicate instituțiilor publice

– Exemple de bune practici ale industriei din țară și străinatate

– Prezentări ale furnizorilor

– Cursuri autorizate gratuite

O componentă importanta a acestei prime ediții a Zilelor Parteneriatului Public-Privat este conferința „Orașul Inteligent”, aflată deja la cea de-a treia ediție. Evenimentul este organizat de grupul de cercetare „Dezvoltare și Planificare Urbană” din cadrul Facultății de Administrație Publică SNSPA. Scopul conferinței este de a aduce la masa dezbaterilor, teoreticieni și specialiști, în vederea dezvoltării unei strategii de viitor sustenabile privind orașele țării.

Participarea la conferința „Orașul Inteligent” este deschisă cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților din toate ariile științelor administrative. Încurajăm totodatăși participarea specialiștilor din administrația publică românească. Mai mult, ca urmare a acestei inițiative va fi elaborat un volum al conferințeicare va cuprinde cele mai importante idei, declarații și bune practici identificate în cadrul acestor discuții.

Mai multe detalii despre Zilele Parteneriatului Public-Privat – program, evenimente, invitați, parteneriate – găsiți pe jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://www.administratie.ro/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '54052'}); });