gm-energy-cocktail.jpg50 de manageri de top, cei mai multi cu atribuții în zona de tehnologie și ITC din industria de producție, distribuție și furnizare a energiei, au participat pe 27 iulie la prima ediţie a Global Manager Energy Cocktail, un eveniment organizat de Oameni și Companii la Hotel Mercure Bucharest City Center. Într-o atmosferă relaxată, cei prezenți au putut să schimbe impresii, informații, să cunoască noi parteneri de afaceri şi să-și consolideze relațiile cu cei pe care îi știau.

Vodafone, HP, eMAG, DAS, Il Passo și MHS Motors au fost partenerii care au făcut posibil acest cocktail.

Întâlnirea informală a comunității ”Global Manager Energy” face parte din programul de comunicare profesională ”Modernizarea Sistemului de Energie și Utilități”, lansat în anul 2014 de Oameni și Companii. Reuniunea se adresează unui grup de peste 300 de executivi din domeniul energiei și din domenii conexe, care se întâlnesc periodic în evenimentele profesionale Global Manager.

Următoarea ediție va avea loc în noiembrie, iar până atunci, din septembrie, va fi reluată seria grupurilor de lucru lunare, dedicate experților ITC din domeniul energiei.