Consilierul judetean Benedek Imre a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva presedintelui Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, pe motiv ca aceasta l-ar fi lovit in timpul unei sedinte de comisie.
Benedek Imre, sef al Clinicii de Cardiologie din Targu Mures si vicepresedinte executiv al UDMR Targu Mures, a sustinut ca Lokodi i-a sarit in spate si l-a lovit cu pumnii, i-a rupt camasa, l-a sechestrat si a chemat politistii, care l-au amenintat cu pistolul.

La randul ei, Lokodi Edita Emoke a declarat ca incidentul a avut loc in timpul unei sedinte de comisie, in prezenta altor consilieri, dar a spus ca nu a facut altceva decat sa il impiedice pe consilier sa plece de la sedinta cu documentele originale aflate intr-un dosar. „Benedek a vrut sa iasa cu documentele in original dintr-un dosar si l-am impiedicat sa faca asta. Nu am chemat politistii, ci pe gardianul de la intrare. Nu mi se pare normal ca un consilier sa se comporte astfel”, a sustinut presedintele CJ Mures.

Disputa celor doi a pornit de la discutiile pe marginea retragerii dreptului de administrare pentru un spital privat din Targu Mures, punct ce urmeaza sa se afle pe ordinea de zi a sedintei CJ Mures.