Presedintele CJ Giurgiu este nemultumit de bugetul pentru 2008

Victor Boiangiu, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, considera drept o “bataie de joc” bugetul prevazut a fi alocat judetului Giurgiu pentru anul 2008.
“Intregul buget al tarii este o bataie de joc, pentru ca actualul guvern nu dispune de specialisti, iar pentru judetul Giurgiu s-a alocat doar o treime din necesarul cheltuielilor pentru anul 2008”, a declarat Victor Boiangiu.

El a dat exemplu, in acest sens, cateva capitole din necesarul bugetar pentru judetul Giurgiu in anul 2008. Astfel, la capitolul infrastructura, pentru constructia drumurilor este necesara suma de 35 de milioane de lei si a fost alocata suma de 5,7 milioane de lei. Pentru asistenta sociala a fost alocata suma de 11,6 milioane de lei, iar necesarul este de 60 de milioane de lei. Dintr-un buget total necesar estimat la 124 de milioane de lei pentru judet, a fost alocata suma de 33 de milioane de lei, a precizat Boiangiu.

“Sunt stupefiat de sumele alocate pentru judet si nu stiu cum sa ma descurc cu acest buget, pentru ca banii alocati imi ajung doar pentru doua “, a spus presedintele CJ. El crede ca bugetul a fost facut intentionat asa, pentru a se demonstra ca institutia CJ nu gestioneaza cum trebuie problemele din judet.